ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια για κανονισμό του πρωταθλήματος – Τι είπε για Κατσαράβα, και τις δυσκολίες του 2004 και του… σήμερα

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κετσπάγια για κανονισμό του πρωταθλήματος – Τι είπε για Κατσαράβα, και τις δυσκολίες του 2004 και του… σήμερα

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την επιστροφή του στην Ανόρθωση: «Είναι διαφορετικό το συναίσθημα να γυρίζεις πίσω στην ομάδα από όπου έφυγες με επιτυχίες. Η Ανόρθωση είχε αρκετά προβλήματα και αγωνιστικά και οικονομικά. Έχει πίεση. Εμείς θέλουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστήσει. Χαίρομαι για το παιχνίδι με την Πάφο, γιατί παίξαμε καλά και ελπίζω να αυξηθεί ο κόσμος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Να φτάσει η Ανόρθωση εκεί που περιμένει ο κόσμος της ομάδας».

Να συγκρίνει την κατάσταση του 2004 με φέτος της Ανόρθωσης: «Βρεθήκαμε στην ίδια άσχημη θέση το 2004 όταν είχαμε τα ίδια προβλήματα. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που έχουν την θέληση και την όρεξη να φτάσουν την ομάδα ψηλά. Ο μεγαλομέτοχος, ο πρόεδρος είναι εκεί και έχουν αυτά που χρειάζεται μια ομάδα για να φτιαχτεί και να πρωταγωνιστήσει».

Για τον κανονισμό με τους δύο Κύπριους παίκτες στην ενδεκάδα: «Είναι παράξενο. Λυπάμαι, γιατί αυτοί οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να τιμήσουν τα χρώματα της Εθνικής και δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Είχαμε κάποιες συζητήσεις γι’ αυτό, όμως μας είπαν στο τέλος τις ίδιες δικαιολογίες. Στην ομοσπονδία δεν θέλησαν ούτε να συζητήσουν γι’ αυτό. Αφού παίζουν στην Εθνική, γιατί να μη παίξουν σαν Κύπριοι; Δεν πρέπει από την ομοσπονδία να τιμωρούν, αλλά να δίνουν κίνητρα για να παίξουν Κύπριοι στην εντεκάδα. Πρέπει να πάρουν κάποια απόφαση και είναι θέμα ομοσπονδίας. Είναι κρίμα να παίζουν στην Εθνική, αλλά να μην παίζουν ως Κύπριοι. Όπως μας πληροφόρησαν, δεν θα γίνει φέτος αυτό, αλλά από του χρόνου θα είναι εντάξει. Και αυτό δεν είναι επειδή πήραμε το Μαργκάσα, είναι άδικο για αυτούς τους παίκτες».

Για τον Κατσαράβα: «Τον βλέπουμε, αυτό που χρειάζεται είναι η ομάδα. Θα έρθει και η σειρά του Κατσαράβα, ελπίζουμε να βρει όσο πιο γρήγορα την φόρμα του και να παίξει κι αυτός. Η ομάδα βελτιώνεται, πιάνει τον στόχο και αυτό με ενδιαφέρει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top