ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαιώθηκε ο Δήμος Αγίας Νάπας σε υπόθεση με πρώην κατόχους αδειών για κρεβατάκια και ομπρέλες

Δικαιώθηκε ο Δήμος Αγίας Νάπας σε υπόθεση με πρώην κατόχους αδειών για κρεβατάκια και ομπρέλες

Δικαιώθηκε από το Διοικητικό Δικαστήριο, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε υπόθεση με πρώην κατόχους αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «έληξε υπέρ της Αγίας Νάπας η διαμάχη του Δήμου με τους πρώην αδειούχους υπηρεσιών, δηλαδή τους κατόχους αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες της Αγίας Νάπας".

Συγκεκριμένα «το Διοικητικό Δικαστήριο, σε απόφαση του της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, δικαίωσε τον Δήμο Αγίας Νάπας στην προσφυγή που είχαν καταθέσει εναντίον του το 2014, οι τότε αδειούχοι υπηρεσιών, μετά την απόφαση του Δήμου να αναλάβει τη διαχείριση των παραλιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση. Η απόφαση μας να αναλάβουμε τη διαχείριση των παραλιών ήταν η πιο σημαντική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο από τον καιρό που μετατραπήκαμε σε Δήμο».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο τόλμησε και δικαιώθηκε. Η απόφαση αυτή φέρνει στα ταμεία του Δήμου περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και έβαλε τάξη στις παραλίες αφού πλέον υπάρχει ομοιομορφία, ελεύθεροι χώροι και πολλά άλλα πλεονεκτήματα».

Σημειώνεται ότι «την υπόθεση χειρίστηκαν εκ μέρους του Δήμου ο Δικηγόρος Αντώνης Χριστοφή για Ανδρέα Γιωρκάτζη Δ.Ε.Π.Ε και ο Πάνος Παναγιώτου για Κωνσταντίνου Παναγιώτου και Σια Δ.Ε.Π.Ε».

Aπό ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top