ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Διορισμός ποινικών ανακριτών για τους πυροβολισμούς εναντίον νεαρών από Αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Διορισμός ποινικών ανακριτών για τους πυροβολισμούς εναντίον νεαρών από Αστυνομικούς

Στον διορισμό δύο ποινικών ανακριτών, για τη διεξαγωγή ποινικής/πειθαρχικής ανάκρισης σε σχέση με τον τραυματισμό δύο νεαρών στην περιοχή Αργάκας στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019, ο οποίος φέρεται να προκλήθηκε από πυρά Αστυνομικών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.


Σε ανακοίνωσή της  (ημ.27/09), η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας αναφέρει ότι η ποινική/πειθαρχική ανάκριση θα αφορά στη διαπίστωση του ενδεχομένου διάπραξης ποινικών/πειθαρχικών αδικημάτων, που πιθανό να προκύπτουν από τα εμπλεκόμενα μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα στη 01:15 τα ξημερώματα περίπολο της Αστυνομίας, έκανε σήμα σε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 24 ετών Ε/κ, για να σταματήσουν για έλεγχο χωρίς ωστόσο να το πράξουν.

Εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν της μοτοσικλέτας ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί με αποτέλεσμα η μία βολίδα να χτυπήσει τον έναν επιβαίνοντα της τετράτροχης στο πόδι,και να τραυματίσει επιφανειακά η ίδια βολίδα και τον δεύτερο, τον συνοδηγό, προκαλώντας του έγκαυμα.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο ΓΝ Πάφου όπου η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Οι εξετάσεις αναφορικά με τις συνθήκες τραυματισμού των δύο προσώπων συνεχίζονται. Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει και τα τροχαία αδικήματα που διέπραξαν οι νεαροί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top