Τούρκοι αντιφρονούντες προς το καθεστώς Ερντογάν οι 7 νεκροί - 5 παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Τούρκοι αντιφρονούντες προς το καθεστώς Ερντογάν οι 7 νεκροί - 5 παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Συγκλονισμό προκαλεί η τραγωδία του ναυαγίου στις Οινούσσες, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και πέντε παιδιά.

Στην λέμβο επέβαιναν οικογένειες Τούρκων αντιφρονούντων προς το καθεστώς Ερντογάν.

Ανοιχτά των Οινουσσών η λέμβος ανετράπη με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 7 άτομα, ανάμεσα τους πέντε παιδιά και δύο γυναίκες.

Το λιμενικό έσωσε το πρωί 12 άτομα, πέντε άντρες, τρεις γυναίκες, τρία παιδιά κάτω των των έξι ετών και ένα 12χρονο.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το λιμενικό στην περιοχή επικρατούσαν ήπιες καιρικές συνθήκες και είναι άγνωστη η αιτία για το ναυάγιο της βάρκας που είχε αναχωρήσει με 19 επιβαίνοντες από τις ακτές του Τσεσμέ με κατεύθυνση τη Χίο.

Πηγή: TheCaller.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE