Τούρκοι αντιφρονούντες προς το καθεστώς Ερντογάν οι 7 νεκροί - 5 παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Τούρκοι αντιφρονούντες προς το καθεστώς Ερντογάν οι 7 νεκροί - 5 παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Συγκλονισμό προκαλεί η τραγωδία του ναυαγίου στις Οινούσσες, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και πέντε παιδιά.

Στην λέμβο επέβαιναν οικογένειες Τούρκων αντιφρονούντων προς το καθεστώς Ερντογάν.

Ανοιχτά των Οινουσσών η λέμβος ανετράπη με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 7 άτομα, ανάμεσα τους πέντε παιδιά και δύο γυναίκες.

Το λιμενικό έσωσε το πρωί 12 άτομα, πέντε άντρες, τρεις γυναίκες, τρία παιδιά κάτω των των έξι ετών και ένα 12χρονο.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το λιμενικό στην περιοχή επικρατούσαν ήπιες καιρικές συνθήκες και είναι άγνωστη η αιτία για το ναυάγιο της βάρκας που είχε αναχωρήσει με 19 επιβαίνοντες από τις ακτές του Τσεσμέ με κατεύθυνση τη Χίο.

Πηγή: TheCaller.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE