ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανικές προτάσεις για το Brexit μετά από το συνέδριο των Τόρις

Βρετανικές προτάσεις για το Brexit μετά από το συνέδριο των Τόρις

«Συμπαγείς προτάσεις» για την επίτευξη συμφωνίας επί του Brexit σκοπεύει να υποβάλει η βρετανική κυβέρνηση προς τις Βρυξέλλες το επόμενο διάστημα, όπως μετέδωσε το BBC.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι προτάσεις θα υποβληθούν αφού πρώτα ολοκληρωθεί το συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος την προσεχή Τετάρτη.

Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της Κομισιόν Μισέλ Μπαρνιέ, ο Βρετανός υπουργός Brexit Στίβεν Μπάρκλεϊ είπε ότι «υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διανυθεί» για μια συμφωνία.

Πρόσθεσε όμως ότι νομίζει πως «φτάνουμε στην ώρα της αλήθειας σε αυτές τις διαπραγματεύσεις».

Επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης Τζόνσον για επίτευξη μίας συμφωνίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση και από τις δύο πλευρές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top