ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βγαίνουν ξανά στους δρόμους – Ψάχνουν τον κύριο Ανδρέα που χάθηκε πριν σχεδόν 3 μήνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βγαίνουν ξανά στους δρόμους – Ψάχνουν τον κύριο Ανδρέα που χάθηκε πριν σχεδόν 3 μήνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο μεγάλες κινητοποιήσεις προγραμματίστηκαν, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 77χρονου Ανδρέα Αγαθαγγέλου, που  τα ίχνη του χάθηκαν στις 5 Ιουλίου 2019.

Στις 5 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται τρεις μήνες, που ο κ. Ανδρέας έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε ποτέ ξανά σημεία ζωής.

Η αγωνία της οικογένειάς του, προφανώς είναι τεράστια, ενώ θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν έρευνες ώστε να εντοπιστεί.

Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε στις 25 Σεπτεμβρίου το ThemaOnline η Αστυνομία εμφανίζεται κατηγορηματική όσον αφορά τις συνθήκες εξαφάνισης του 77χρονου. Όπως αναφέραμε, βάσει του υλικού που έχει συγκεντρωθεί από τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου που διέμενε σε προσφυγικό συνοικισμό της Λάρνακας, δεν υπάρχει κάτι που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει παράνομη πράξη πίσω από την εξαφάνιση.

Σε μια ακόμη προσπάθεια ώστε να βρουν το αγαπημένο τους πρόσωπο, το παιδί του κ. Ανδρέα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενημέρωσε ότι η Αστυνομία Λάρνακας μαζί με την εθελοντική ομάδα ΕΤΕΑ, στις 3 Οκτωβρίου από τις 6.00 το πρωί θα πραγματοποιήσουν οργανωμένη έρευνα με την ελπίδα να υπάρξει αποτέλεσμα.

Επίσης, το Σάββατο (28/9) η εθελοντική ομάδα ΕΤΕΑ αποφάσισε να πραγματοποιήσει ακόμη μια έρευνα, ως συμπαράσταση στην οικογένεια του 77χρονου.

Στην ανάρτηση του παιδιού του κ. Ανδρέα, δεν παραλείπονται οι ευχαριστίες σε όσους βοηθούν και ανησυχούν για τον 77χρονου.

«Σχεδόν 3 μήνες από την εξαφάνιση του πατέρα μου Ανδρέα Αγαθαγγέλου και όλες οι προσπάθειες από υπηρεσίες, εθελοντές και μέλη της οικογένειας παραμένουν άκαρπες!! Χωρίς να παραιτούμαστε και σε ακόμα μια προσπάθεια εντοπισμού του πατέρα μου, η Αστυνομία Λάρνακας μαζί με την εθελοντική ομάδα του ΕΤΕΑ, έχει οριστεί η ημερομηνία 3 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη ώρα 6:00 το πρωί όπως γίνει μια οργανωμένη έρευνα με την ελπίδα κάποιου αποτελέσματος! Το ΕΤΕΑ επίσης έχει αποφασίσει όπως διενεργήσει και το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Σεπτεμβρίου ακόμα μια έρευνα εντοπισμού του πατέρα μου ως συμπαράσταση προς την οικογένεια μας και κοινωνικής προσφοράς! ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΗΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!! Ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου είναι ο πατέρας μου όμως ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ!!! Κανείς δεν γνωρίζει η ζωή τι του επιφυλάσσει.... Σε όλους εσάς, ακόμα μια φορά, παίρνω το θάρρος να ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ όσοι θέλετε και μπορείτε να μας βοηθήσετε στην έρευνα προσφέροντας από τον χρόνο σας θα ήταν ευχής εργον για εμάς!! ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!! Παπά μου....... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ανδρέας περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top