ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατηγορηματική η Αστυνομία για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Ανδρέα Αγαθαγγέλου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατηγορηματική η Αστυνομία για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Ανδρέα Αγαθαγγέλου

Αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την εξαφάνιση του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, η Αστυνομία.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως βάσει του υλικού που έχει συγκεντρωθεί από τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου που διέμενε σε προσφυγικό συνοικισμό της Λάρνακας, δεν υπάρχει κάτι που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει παράνομη πράξη πίσω από την εξαφάνιση.

Πηγή μας ανέφερε ότι η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι λόγω της άνοιας από την οποία πάσχει ο Αγαθαγγέλου, μετέβη πεζός σε κάποια τοποθεσία και μετά από ημέρες περιπλάνησης εξαντλήθηκε.

Πάντως, δικαιολογημένα οι οικείοι του 77χρονου περνούν ώρες αγωνίας, μην μπορώντας να διανοηθούν πώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. «Η κάθε οικογένεια δικαιούται να ξέρει πού βρίσκεται ο δικός της άνθρωπος, για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η κόρη του Χριστοδούλα Αγαθαγγέλου στον Alpha Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top