ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Μπεργκ στο Ισραήλ ο Εζρά! – Τι είπε για τον ΟΡΟ στο συμβόλαιο του που έγινε δεκτός

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Μπεργκ στο Ισραήλ ο Εζρά! – Τι είπε για τον ΟΡΟ στο συμβόλαιο του που έγινε δεκτός

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα one.co.il (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χεν Εζρά.

Ο Ισραληνικός μεσοεπιθετικός του «τροφυλλιού», μίλησε μεταξύ άλλων για την παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας, για το συμβόλαιο του, αλλά και για τον Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στην Ομόνοια: «Τώρα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα εκτός του Ισραήλ. Έχω δει άλλες κουλτούρες, υπάρχουν πολλοί παίκτες από τη Βραζιλία, την Πορτογαλία, την Αγγλία και πολλές άλλες χώρες. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος στην Κύπρο η Ομόνοια και μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη, είναι όμως μία καλή εμπειρία. Η θρησκεία μου και ο τρόπος ζωής μου όμως, είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα, δεν είναι εύκολο, αλλά με κάνει πιο δυνατό. Είμαι περήφανος για τη θρησκεία μου και ότι την ακολουθώ όσο το δυνατόν πιο πολύ».

Για ορισμένους όρους στο συμβόλαιο του: «Ο όρος στο συμβόλαιο μου είναι να κρατήσω τα Σάββατα, αυτός ήταν ο κύριος παράγοντας για να πάω στην Ομόνοια. Χωρίς αυτόν δεν θα πήγαινα στην Κύπρο. Δεν ήμουν έτοιμος να «πουλήσω» ότι πιστεύω για να αγωνιστώ εκτός Ισραήλ. Το θαύμα έγινε και συμφώνησαν σε όλες μου τις απαιτήσεις. Ευχαριστώ τον σύλλογο, αλλά και τον προπονητή μου. Μου κλείνουν ξενοδοχείο δίπλα από το γήπεδο που θα αγωνιστούμε για να πηγαίνω με τα πόδια, ή αν έχουμε προπόνηση το Σάββατο. Ξέρουν τα πάντα και με καταλαβαίνουν».

Για τον Χένιγκ Μπεργκ: «Είναι μεγάλη εμπειρία και μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω με αυτόν τον προπονητή. Οι προπονήσεις είναι αρκετά γρήγορες και σε υψηλές εντάσεις. Οι προπονήσεις είναι ενδιαφέρουσες, με αγωνιστικό παιχνίδι και δουλειά με την μπάλα. Σου εξηγεί την κάθε λεπτομέρεια στην κίνηση σου μαζί με βίντεο. Έχει καλή σχέση με τους παίκτες, γιατί όταν σου μιλά σε βλέπει στα μάτια. Από την άλλη, ξέρει να κρατά και τις αποστάσεις του και κάνει τους παίκτες να τον σέβονται. Είναι κάτι σαν φίλος και γενικά απολαμβάνεις να μιλάς μαζί του. Νιώθεις υπέροχα μαζί του. Μαζί μου δουλεύει αρκετά στις κινήσεις χωρίς την μπάλα και νομίζω ότι πηγαίνω αρκετά καλά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top