ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για να «ξεφύγει» από το… γρουσούζικο «13» – Ετοιμάζει «φρεσκάρισμα» ο Ντολ (Πιθανή ενδεκάδα)

Νίκη για να «ξεφύγει» από το… γρουσούζικο «13» – Ετοιμάζει «φρεσκάρισμα» ο Ντολ (Πιθανή ενδεκάδα)

Το βράδυ του Σαββάτου (28/09, 19:00, ζωντανά από τον Άλφα Κύπρου) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο ΑΕΛ στον τελικό του Σούπερ Καπ και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που ξεκίνησε το 2014, όταν ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Ερμή με 2-1 και έκτοτε, μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στο θεσμό!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να «ξεφύγουν» από το… γρουσούζικο «13» στο οποίο έχουν κολλήσει από το 2013, κατακτώντας το πρώτο τους Σούπερ Καπ μετά από έξι χρόνια και 14ο συνολικά στην ιστορία τους σε 29 συμμετοχές, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την πολυνίκη του θεσμού Ομόνοια που έχει κατακτήσει 17.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, προετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για μία ακόμη «μάχη», τονίζοντας στους παίκτες του ότι το αποψινό ματς θα είναι διαφορετικό και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτό του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ, όπου έκαναν «περίπατο».

Ο Γερμανός τεχνικός θα κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, έχοντας παράλληλα το μυαλό του και στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Πέμπτης (03/10) με αντίπαλο την Ισπανική Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αποτελεί ερωτηματικό πάντως, αν ο Ντολ αποφασίσει να κάνει περιορισμένο ή εκτεταμένο ροτέισιον. Δύο αλλαγές όμως είναι σίγουρες 100%, αφού οι Ιωάννου και Σόουζα που ήταν βασικοί στο Παραλίμνι, έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Βούρο και Χάνι.

Πιθανή ενδεκάδα:

Βάτερμαν, Μιχαήλοβιτς, Μερκής, Σάβιτς, Ζοαοζίνιο, Άλεφ, Γκέντσογλου, Ντε Βινσέντι, Χαλένιους, Τάμαρι, Εφραίμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top