ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας - Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας - Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (28/9) στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 27.9.2019 από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η RΟOZA MIHANRAD, 16 ετών, από το Ιράν.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρη φανέλα, μαύρο μακρύ παντελόνι, μαύρα παπούτσια και αλυσίδα στο λαιμό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE