ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας - Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας - Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (28/9) στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 27.9.2019 από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η RΟOZA MIHANRAD, 16 ετών, από το Ιράν.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρη φανέλα, μαύρο μακρύ παντελόνι, μαύρα παπούτσια και αλυσίδα στο λαιμό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE