ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η 48χρονη – Αίσιο τέλος στην υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η 48χρονη – Αίσιο τέλος στην υπόθεση

Αίσιο τέλος είχαμε στην περίπτωση εξαφάνισης 48χρονης από την οικία της στην Λευκωσία,  από τις 9.30 το πρωί της Κυριακής

Αναφορικά σημερινής Αστυνομικής Ανακοίνωσης, η οποία αφορούσε σε ελλείπον πρόσωπο ηλικίας 48 χρόνων, η οποία απουσίαζε από την οικία της στην Λευκωσία από το πρωί σήμερα Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2019, η 48χρονη έχει εντοπιστεί και βρίσκεται με τους οικείους της. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE