ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος καταζητούμενος - Εντάλματα για δύο υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 26χρονος καταζητούμενος - Εντάλματα για δύο υποθέσεις

Στη σύλληψη 26χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής στρατιωτικών φυσιγγίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος καταζητείτο για δύο υποθέσεις εκ των οποίων, η μία αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας, και η δεύτερη για παράνομη κατοχή στρατιωτικών φυσιγγίων.

Εναντίον του 26χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και την Κυριακή (29/9) η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Μετά τη σύλληψη του από μέλη του ΤΑΕ Πάφου ερευνήθηκε και βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους 0,86 γραμμάρια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE