ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα - Ζημιές και σε δεύτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα - Ζημιές και σε δεύτερο

Φωτιά που ξέσπασε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο, προκάλεσε ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η ώρα 08.32 το πρωί της Κυριακής (29/9) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας VW Tiguan και Land Rover τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο στην οδό Λυκείου στην περιοχή Άγιου Σπυρίδωνα στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09.03.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές ο χώρος της μηχανής του VW ενώ επίσης από την θερμότητα και την ακτινοβολία υπέστη ελαφρές ζημιές το παρακείμενο όχημα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στο όχημα μάρκας  VW.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE