ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες ΣΑΛΑ στον παραλιακό δρόμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες ΣΑΛΑ στον παραλιακό δρόμο

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας (ΣΑΛΑ) ενημερώνει το κοινό για νέες εργασίες στο αποχετευτικό σύστημα, από την ερχόμενη Τετάρτη, στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 07:00, μέχρι και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου  και ώρα 16:00, θα εκτελούνται εργασίες στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου, με ανατολική και δυτική κατεύθυνση, από την οδό Ανδρέα Συγγρού μέχρι και την είσοδο του εργοστασίου ΚΕΑΝ.

Για το σκοπό αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων στο κομμάτι του δρόμου όπου θα εκτελούνται έργα θα γίνεται μόνο στις αριστερές λωρίδες, με τη χρήση κατάλληλης σηματοδότησης.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE