Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων

Στη Λευκορωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Μογκίλεφ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η αυλαία στον ενδέκατο όμιλο ανοίγει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η Αγγλία, το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο μας.

Η ομάδα μας θα προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε γήπεδο της περιοχής με την Ομοσπονδιακή μας προπονήτρια Ιουλία Παναγιώτου να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε θέματα τακτικής.

Εκτός πλάνων για τον αγώνα της πρεμιέρας θα είναι η Χρύσω Μιχαήλ, που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Είναι μια μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτερες. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, δουλεύουμε σκληρά με στόχο τον καλύτερο δυνατό απολογισμό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η διεθνής μας Έλενα Αριστοδήμου.

Την Τετάρτη εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας θα διεξαχθεί επίσης η αναμέτρηση Λευκορωσία – Σερβία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.