Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων

Στη Λευκορωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Μογκίλεφ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η αυλαία στον ενδέκατο όμιλο ανοίγει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η Αγγλία, το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο μας.

Η ομάδα μας θα προπονήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε γήπεδο της περιοχής με την Ομοσπονδιακή μας προπονήτρια Ιουλία Παναγιώτου να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε θέματα τακτικής.

Εκτός πλάνων για τον αγώνα της πρεμιέρας θα είναι η Χρύσω Μιχαήλ, που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Είναι μια μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις και το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτερες. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, δουλεύουμε σκληρά με στόχο τον καλύτερο δυνατό απολογισμό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η διεθνής μας Έλενα Αριστοδήμου.

Την Τετάρτη εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας θα διεξαχθεί επίσης η αναμέτρηση Λευκορωσία – Σερβία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE