ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεκαέξι χρόνια πριν: Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκαέξι χρόνια πριν: Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια σε ένα Στουτγκάρδη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε να… γράφει το κοντέρ για τον Πορτογάλο «αστέρα» στο Champions League.

Ιστορική μέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σαν σήμερα -16 ολόκληρα χρόνια πριν- ο επιθετικός της Γιουβέντους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League, σε ένα Στουτγκάρδη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 18χρονος τότε ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων», όχι μόνο είχε βγάλει 90λεπτο αλλά είχε μετρήσει και την πρώτη του ασίστ στη διοργάνωση. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν στάθηκε αρκετή στην άλλοτε ομάδα του, προκειμένου να αποχωρήσει με τη νίκη (ηττήθηκε 2-1).

Η ποδοσφαιρική «μοίρα» τα έφερε έτσι, ώστε ο Πορτογάλος αστέρας να γιορτάσει αυτήν την… επέτειο με ένα παιχνίδι στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα και πάλι κόντρα σε γερμανικό κλαμπ, αφού σήμερα οι «μπιανκονέρι» θα υποδεχτούν την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Τορίνο.

Η UEFA τίμησε τον πρώτο σκόρερ (με 126 γκολ) της κορυφαίας διοργάνωσής της με ένα λιτό, αλλά γεμάτο… αναμνήσεις βιντεάκι στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top