Ένας νεκρός, εννέα τραυματίες μέσα σε επαγγελματικό λύκειο στη Φινλανδία

Ένας νεκρός, εννέα τραυματίες μέσα σε επαγγελματικό λύκειο στη Φινλανδία

Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες είναι ο απολογισμός του περιστατικού βίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Φινλανδία σε επαγγελματικό λύκειο μέσα σε εμπορικό κέντρο της πόλης Κουόπιο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με πυροβόλα όπλα και ένας άνθρωπος τέθηκε υπό κράτηση.

«Η σορός ενός ανθρώπου βρέθηκε στους χώρους του επαγγελματικού λυκείου» ανέφερε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter. Δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το τι συνέβη ή τι προκάλεσε τη βία.

Το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων STT, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ, ανέφερε πως εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το συμβάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο επαγγελματικό λύκειο Σάβο που βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο Χέρμαν στο Κουόπιο, ανέφερε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως πλέον έχει λήξει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE