ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητά ξένους διαιτητές και στο VAR ο ΠΑΟΚ! Ποια είναι τα άλλα αιτήματα του προς την ΚΕΔ

Ζητά ξένους διαιτητές και στο VAR ο ΠΑΟΚ! Ποια είναι τα άλλα αιτήματα του προς την ΚΕΔ

Την… υπόσχεσή του πράξη κάνει ο ΠΑΟΚ, αποστέλλοντας στην ΚΕΔ επίσημη επιστολή με ερωτήματα για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, θέτοντας παράλληλα τρία αιτήματα προς εξέταση!

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στις τάξεις του ΠΑΟΚ η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να μην καλέσει τον διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος την επίμαχη φάση με τον Αουγκούστο.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ θα απευθυνόταν στην ΚΕΔ αναφορικά με το ρόλο του Έλληνα ρέφερι, ο οποίος είχε επωμιστεί την ευθύνη του VAR.

Κάτι που έγινε πράξη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποστέλνει επίσημη επιστολή στην ΚΕΔ, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ που προέρχεται από καταφανέστατο φάουλ, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, θέλοντας να μάθουν για ποιο λόγο δεν φώναξε τον διαιτητή στο VAR ως είχε υποχρέωση από το πρωτόκολλο του VAR.

Προχωρώντας το θέμα ακόμη παραπέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδος ζητούν ξένους διαιτητές και στο VAR στα ντέρμπι, καθώς όπως τονίζουν κάποιοι Έλληνες μπορούν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα και από εκεί…

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κάνει αίτηση μέσα από την επιστολή του προκειμένου να εξετάζονται οι ηχογραφημένες συνομιλίες διαιτητών και από εδώ και στο εξής να δίνεται πρόσβαση σε αυτές από τις διαγωνιζόμενες ομάδες μετά το πέρας του αγώνα.

Μέσα από την εν λόγω επιστολή των «ασπρόμαυρων» τίθεται και θέμα γραμμής οφσάιντ στο VAR, επικαλούμενοι δημοσιεύματα πως στο match center του VAR δεν υπάρχει η τηλεοπτική γραμμή που βοηθάει στο να ξεκαθαρίσει η φάση.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top