ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΒΟΜΒΕΣ» Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού με Ερυθρό Αστέρα – Ξεκουράζει τα αστέρια του ενόψει… Άρη;

«ΒΟΜΒΕΣ» Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού με Ερυθρό Αστέρα –  Ξεκουράζει τα αστέρια του ενόψει… Άρη;

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται ενδεκάδα με σοκαριστικές αλλαγές απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με υποψήφιους να μην ξεκινήσουν τους Ομάρ, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και Ποντένσε!

Όσο πλησιάζουμε προς την σέντρα του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, τόσο περισσότερο φουντώνει η φημολογία που θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται σοκαριστικές αλλαγές σε ότι αφορά το αρχικό του σχήμα.

Διότι οι πληροφορίες που φτάνουν από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του, τους αναντικατάστατους Ομάρ, Γκιγέρμε, Ντανιέλ Ποντένσε και Βαλμπουενά!

Υποψήφιοι να ξεκινήσουν στις θέσεις τους είναι οι Τοροσίδης, Καμαρά, Λοβέρα και Μπενζιά, αφού ο Μαρτίνς βλέπει αρκετή επιβάρυνση στους βασικούς παίκτες της ομάδας του, σκεφτόμενος πιθανώς και το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top