«ΒΟΜΒΕΣ» Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού με Ερυθρό Αστέρα – Ξεκουράζει τα αστέρια του ενόψει… Άρη;

«ΒΟΜΒΕΣ» Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού με Ερυθρό Αστέρα –  Ξεκουράζει τα αστέρια του ενόψει… Άρη;

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται ενδεκάδα με σοκαριστικές αλλαγές απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με υποψήφιους να μην ξεκινήσουν τους Ομάρ, Γκιγέρμε, Βαλμπουενά και Ποντένσε!

Όσο πλησιάζουμε προς την σέντρα του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, τόσο περισσότερο φουντώνει η φημολογία που θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται σοκαριστικές αλλαγές σε ότι αφορά το αρχικό του σχήμα.

Διότι οι πληροφορίες που φτάνουν από το Βελιγράδι αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του, τους αναντικατάστατους Ομάρ, Γκιγέρμε, Ντανιέλ Ποντένσε και Βαλμπουενά!

Υποψήφιοι να ξεκινήσουν στις θέσεις τους είναι οι Τοροσίδης, Καμαρά, Λοβέρα και Μπενζιά, αφού ο Μαρτίνς βλέπει αρκετή επιβάρυνση στους βασικούς παίκτες της ομάδας του, σκεφτόμενος πιθανώς και το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE