ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Επαγγελματίας οδηγός ο 37χρονος οικογενειάρχης

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Επαγγελματίας οδηγός ο 37χρονος οικογενειάρχης

Ο 37χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο Πέτρο Πέτρου, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο 37χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης, εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός αρθρωτού οχήματος. Θυμίζουμε ότι σε κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε τον 62χρονο Πέτρου που κινείτο πεζός.

Στο σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, με τον οποίον επικοινώνησε το ThemaOnline, η Αστυνομία διερευνά διάφορες παραμέτρους όσον αφορά τα αίτια της νέας τραγωδίας που σημειώθηκε στην άσφαλτο, ενώ για την εξακρίβωσή τους αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις και υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος Ελληνοκύπριος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και νάρκοτεστ, οι ενδείξεις των οποίων ήταν αρνητικές.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας στην σκηνή, ο άτυχος Πέτρου, φέρεται να κινείτο από δυτικά προς ανατολικά της οδού 1ης Απριλίου στην Αγία Φύλα.

Στα ανατολικά της οδού βρίσκεται η πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, νυν Ελληνική Τράπεζα και διερευνάται κατά πόσο ο 62χρονος κατευθυνόταν προς αυτό το σημείο.

Στην σκηνή του δυστυχήματος, δεν εντοπίστηκε κάποιο όχημα που να ανήκει στον 62χρονο.

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ της Τρίτης (1/10).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top