ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πεινασμένος Ε/κ διαρρήκτης - Έκατσε και έφαγε ό,τι είχε το ψυγείο της οικίας που έκλεψε

ΠΑΦΟΣ: Πεινασμένος Ε/κ διαρρήκτης  - Έκατσε και έφαγε ό,τι είχε το ψυγείο της οικίας που έκλεψε

Άναυδη έμεινε η ιδιοκτήτρια οικίας στην Πάφο. Η 34χρονη από τη Ρωσία, ενώ είχε επιστρέψει από το εξωτερικό το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου στην οικία της, διέκρινε ότι κάποιος βρισκόταν μέσα και είχε αναμμένα τα φώτα. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Της Χριστιανάς Τσαγγάρη

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, αφού έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν εντός της οικίας 38χρονο Ελληνοκύπριο από τη Λεμεσό.

Μετά από έρευνα που ακολούθουσε στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία, εντοπίστηκαν είδη ψαρέματος, όπως καλάμι, δύο φανάρια, ψαλίδι ψαρέματος, πετονιές και μάσκα κολύμβησης, που ανήκουν στην ιδιοκτήτρια της οικίας.

Επίσης, η 34χρονη κατήγγειλε ότι κλάπηκαν από την οικία της 500 ευρώ σε μετρητά και ένα ασημένιο κολιέ αξίας 400 ευρώ.

Πεινασμένος... διαρρήκτης 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ο επίδοξος διαρρήκτης, φαίνεται να έφαγε κιόλας ό,τι βρήκε στο ψυγείο της κατοικίας που μπήκε για να κλέψει, αφού το τραπέζι βρέθηκαν αποφάγια.

Ο 38χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. Ανακρινόμενος ανέφερε ότι δεν είχε πού να μείνει και γι' αυτό μπήκε μέσα σε αυτό το σπίτι. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top