«Μου ‘φαγες την ψ…λή»: Η πιο χυδαία απάντηση στην ιστορία του «Ρουκ Ζουκ» που έριξε κάτω την Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου ‘φαγες την ψ…λή»: Η πιο χυδαία απάντηση στην ιστορία του «Ρουκ Ζουκ» που έριξε κάτω την Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Ρουκ Ζουκ» μας έχει δώσει κατά καιρούς απολαυστικές στιγμές με τις αστείες απαντήσεις των παικτών, τα αβίαστα λάθη τους και τις πιπεράτες απαντήσεις τους.

Η στιγμή όμως του τελευταίου γύρου, της ομάδας «Τα 5 Τι» που χρειαζόταν 10 σωστές περιγραφές λέξεων που ξεκινούν από Ψι ξεπέρασε κάθε άλλη αστεία στιγμή.

Η παίκτρια έπρεπε να βρει τη λέξη Ψυχή και κάθε, μα σε κάθε περιγραφή από την συμπαίκτριά της έδινε την απάντηση Ψ…λή με όλο το πλατό να έχει λυθεί στα γέλια.

Ό,τι και να έκανε η συμπαίκτρια της δεν κατάφερε να βοηθήσει την παίκτρια να βρει τη λέξη και στο τέλος του χρόνου, παίκτες και παρουσιάστρια, έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στους πάγκους από τα γέλια, αφού μας είχαν δώσει την πιο αστεία, γεμάτη μπιπ, περιγραφή της χρονιάς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE