ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΑΣΠ στηρίζει τον πρώην ποδοσφαιριστή Σ. Χρίστου, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο

Ο ΠΑΣΠ στηρίζει τον πρώην ποδοσφαιριστή Σ. Χρίστου, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο

Με σκοπό την οικονομική στήριξη της οικογένειας του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Σαββάκη Χρίστου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διάσκεψη Τύπου, στο ΓΣΠ, η οποία ήταν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

 
Ο Σαββάκης Χρίστου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 14 Σεπτεμβρίου και απ’ εκείνη τη μέρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, με το άκουσμα της είδησης για τον Σαββάκη Χρίστου, ο χώρος του ποδοσφαίρου ενεργοποιήθηκε αμέσως, με σκοπό την στήριξη της οικογένειας του Σαββάκη. Ήδη ξεκίνησαν έρανοι στα αποδυτήρια και σε άλλους φορείς, ενώ η σημερινή Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε για περαιτέρω ενημέρωση.
 
Στη διάσκεψη συμμετείχαν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), που εκπροσωπήθηκε από τον εκτελεστικό Πρόεδρο Σπύρο Νεοφυτίδη, το «Γκολ στη Ζωή», με εκπρόσωπο τον Τάσσο Κίσσα, ο Σύνδεσμος Προπονητών με τον πρόεδρο Άντρο Κουλουμπρή, ενώ την ΚΟΠ εκπροσώπησε ο Οικονομικός Διευθυντής Ανδρέας Μοριάς.
 
Ο Σπύρος Νεοφυτίδης, στη δική του παρέμβαση, αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε, μίλησε για την ανάγκη να μην ξαναεπαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα, με οικογένειες αθλητών να μένουν απροστάτευτες.
 
«Ενεργοποιήθηκε άμεσα ο μηχανισμός στήριξης του συνδέσμου μας και ήδη άρχισε εσωτερικά στις ομάδες μια εκστρατεία συλλογής χρημάτων. Μέχρι τις αρχές της εβδομάδας το ποσό που θα συλλεχθεί, θα το παραδώσουμε στην οικογένεια. Από κει και πέρα, μέσα στους στόχους του συνδέσμου είναι να προχωρήσουμε τις διαδικασίες για τη νέα αθλητική νομοθεσία, όπου πρέπει να περιλαμβάνονται και πρόνοιες που να καλύπτουν τους αθλητές σε τέτοιου είδους περιπτώσεις», ανέφερε.
 
Έστειλε, επιπρόσθετα, το μήνυμα ότι η Πολιτεία πρέπει να κατανοήσει ότι οι αθλητές δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, αλλά έχουν ίσα δικαιώματα όπως όλοι οι εργαζόμενοι.
 
«Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να κάνουμε εράνους για να στηρίξουμε ένα μέλος μας που έχει ανάγκη, επειδή δεν υπάρχουν οι ασφαλιστικές δικλίδες για προστασία τους», πρόσθεσε.
 
Σύμφωνα με τον ΠΑΣΠ, για όσους θέλουν να στηρίξουν, μπορούν να το πράξουν με εισφορά στον λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου στο όνομα «CHRISTOFOROU ELISAVET» και στο ΙΒΑΝ «CY56 0020 0554 0000 0009 0548 1000».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top