ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκλονίζει το VIDEO με την τροχαία σύγκρουση στον Μαζωτό –Η κατάσταση του μοτοσικλετιστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκλονίζει το VIDEO με την τροχαία σύγκρουση στον Μαζωτό –Η κατάσταση του μοτοσικλετιστή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζει το VIDEO που καταγράφει τη σφοδρή οδική σύγκρουση μεταξύ οχήματος ιδιωτικής χρήσης και μοτοσικλέτας στον δρόμο Κιτίου - Μαζωτού το απόγευμα του Σαββάτου (14/09), που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 35χρονου που οδηγούσε το δίκυκλο.

Το οπτικό υλικό εξασφαλίστηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου που βρίσκεται στο σημείο όπου σημειώθηκε η σύγκρουση, ενώ είναι στη διάθεση της Τροχαίας Λάρνακας που ήδη το εξέτασε. Άλλωστε έχει διαρρεύσει και προβάλλεται σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το ThemaOnline παρουσιάζει καρέ-καρέ τη σύγκρουση, αποκρύπτοντας εικόνες που έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό του μοτοσικλετιστή και δύναται να προκαλέσουν δυσάρεστα συναισθήματα. Στόχος μας, άλλωστε, είναι να προβληματίσουμε για την οδηγική μας συμπεριφορά κι όχι να παρουσιάσουμε εικόνες που προκαλούν οδύνη.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το VIDEO ο οδηγός του οχήματος ιδιωτικής χρήσης που είχε κατεύθυνση από τον Μαζωτό προς το Κίτι, επιχειρεί να στρίψει δεξιά χωρίς να σταματήσει ή να κάνει alt. Το αποτέλεσμα είναι να ανακόψει την πορεία του δικυκλιστή που κινείτο με κάποια ταχύτητα και είχε κατεύθυνση από το Κίτι προς τον Μαζωτό. Αρμόδιο άτομο σχολίασε στο ThemaOnline ότι «ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε ελεύθερη ορατότητα αλλά δεν σταμάτησε και επιχείρησε άμεσα στροφή, δείχνοντας πως δεν είχε την δέουσα προσοχή».

Ευτυχώς ο μοτοσικλετιστής έφερε κράνος κατά την σύγκρουση με το αυτοκίνητο, κάτι που όπως μας ανέφερε ειδικός της Αστυνομίας «πιθανόν να αποδείχθηκε σωτήριο γιατί θα μπορούσε να κτυπήσει μοιραία». Ωστόσο, μετά την πτώση του μοτοσικλετιστή, το κράνος φαίνεται να βγαίνει από το κεφάλι του.

Υποδεικνύουμε με βελάκια το σημείο που βρίσκεται ο αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα, κλάσματα δευτερολέπτου μετά τη σύγκρουση...

Άνδρας βγαίνει από το περίπτερο κρατώντας το κεφάλι του και διαμαρτύρεται προς τον οδηγό...

Η κατάσταση του μοτοσικλετιστή
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση του 35χρονου μοτοσικλετιστή παραμένει σοβαρή. Δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά είναι σταθερή. Φέρει πολλαπλά κατάγματα, ενώ έχει επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Σύλληψη
Ο 38χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και εντός της ημέρας (15/09) αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος. «Ίσως είναι η πρώτη φορά που έχουμε σύλληψη σε τροχαίο που δεν είναι θανατηφόρο κι αυτό δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον η Αστυνομία το θέμα των σοβαρών ατυχημάτων» σχολίασε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top