ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα άτομα με αναπηρίες έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι οι πολίτες, είπε ο Επίτροπος Εθελοντισμού

Τα άτομα με αναπηρίες έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι οι πολίτες, είπε ο Επίτροπος Εθελοντισμού

Τα άτομα με αναπηρίες έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι οι πολίτες, δικαιώματα τα οποία πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε, ανέφερε σε χθεσινό χαιρετισμό του στο Προεδρικό Μέγαρο, στην έναρξη της λαμπαδηφορίας Cyprus Police Torch Run for Special Olympics, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  ο κ. Γιαννάκη ανέφερε ότι, τα άτομα των Ειδικών Ολυμπιακών μας κάνουν περήφανους στην Κύπρο και στο εξωτερικό και η συμμετοχή αλλά και οι επιδόσεις τους στέλνουν πολλαπλά μηνύματα, «Μηνύματα ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και αγάπης».

«Η αποστολή των Special Olympics Κύπρου είναι να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα με νοητική αναπηρία να ενεργοποιηθούν στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Στόχος είναι η ενδυνάμωση κουλτούρας αποδοχής, να αλλάξουμε κακές αντιλήψεις και να ευαισθητοποιήσουμε ιδιαίτερα τους νέους και νέες της Κύπρου, για τα δικαιώματα των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό και στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αστυνομίας “Cyprus Police Torch Run” την χαρακτήρισε σημαντική λέγοντας ότι «πρωτοβουλία η οποία έχει στόχο να μεταφέρει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας σ’ όλη την Κύπρο αλλά και να ενισχύσει οικονομικά την Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών».
 
Από 2 έως 5 Οκτωβρίου, οι εθελοντές λαμπαδηφόροι Αστυνομικοί, θα μεταφέρουν τη φλόγα της αγάπης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης σε κάθε γωνία της ελεύθερης Κύπρου. 

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top