ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο 28χρονος ομολόγησε ότι το έπαιζε γυναίκα κι εξασφάλιζε αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ - Εξαπάτησε 5 αγόρια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο 28χρονος ομολόγησε ότι το έπαιζε γυναίκα κι εξασφάλιζε αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ - Εξαπάτησε 5 αγόρια

Στο κελί για οκτώ ημέρες οδηγήθηκε 28χρονος ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 2/10 στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παιδικής πορνογραφίας στη Λευκωσία.

Ο νεαρός οδηγήθηκε  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Η Αστυνομία προχώρησε την Τετάρτη 2/10 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 28χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, απόκτησης / κατοχής, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και πλαστοπροσωπίας μέσω συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Της σύλληψης προηγήθηκε καταγγελία από ανήλικο πρόσωπο, σύμφωνα με την οποία, ο 28χρονος με τη χρήση πλαστών λογαριασμών σε πλατφόρμα  κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας γυναικείο όνομα, απέσπασε αριθμό φωτογραφιών και βίντεο, στα οποία ο ανήλικος απεικονιζόταν γυμνός.

Σε έρευνα, που έγινε στην οικία του 28χρονου, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και μια κάρτα μνήμης, τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ανακρινόμενος, ο 28χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των  αδικημάτων, καθώς επίσης και ότι έλαβε με τον ίδιο τρόπο αρχεία φωτογραφίας και βίντεο από ακόμη τέσσερα ανήλικα πρόσωπα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top