Αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Καδής

Αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Καδής

Στην Αθήνα μεταβαίνει την Παρασκευή 4/10 ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, για να παραστεί στην τελετή αναγόρευσής του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 
Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 18.30, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης των αρχών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου στον κ. Καδή, αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του στον αγροτικό τομέα. 

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κ. Καδής θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με τις πρυτανικές αρχές τόσο του Γεωπονικού όσο και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE