Αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Καδής

Αναγορεύεται σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Καδής

Στην Αθήνα μεταβαίνει την Παρασκευή 4/10 ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, για να παραστεί στην τελετή αναγόρευσής του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 
Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 18.30, σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης των αρχών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου στον κ. Καδή, αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του στον αγροτικό τομέα. 

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κ. Καδής θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με τις πρυτανικές αρχές τόσο του Γεωπονικού όσο και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.