ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουλάχιστον «ΕΠΝΙΞΕ» τον εγωϊσμό του!

Τουλάχιστον «ΕΠΝΙΞΕ» τον εγωϊσμό του!

Από το μεσημέρι όταν η ιστοσελίδα μας, αποκάλυπτε ότι ήταν «τελειωμένος» για τη διοίκηση του Απόλλωνα, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς, αρκετοί Απολλωνίστες με αναρτήσεις τους στα ΜΚΔ προέτρεπαν τον Πρόεδρο Νίκο Κίρζη, να φέρει πίσω τον «Κάττο»! 

Για να διορθώσει το λάθος που έκανε 35 μέρες πριν, ειδικά σε σχέση με το χρονική στιγμή που του έδιδε τα παπούτσια στο χέρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύαμε ότι ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, θα «έπνιγε» τόσο εύκολα τον εγωϊσμό του.

Μπαίνοντας στη… διαδικασία να τηλεφωνήσει στον Σωφρόνη και να του πει «έλα πίσω φίλε, γιατί πάνε λάθος τα πράγματα«.

Εννοείται ότι λόγο στην… πρωτοφανή απόφαση, είχε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής. Κάποιες πληροφορίες, λένε, ότι αυτός έριξε πρώτος την ιδέα για επιστροφή του Αυγουστή στο Κολόσσι.

Οι περισσότεροι Απολλωνίστες βλέπουν θετικά το… γρήγορο come back του 42χρονου προπονητή. Είναι άλλοι που λένε, ότι ο πρόεδρος αποφάσισε να κάμει «κωλοτούμπα», σε μια προσπάθεια να «σώσει» τον Κονναφή, πηγαίνοντας κόντρα στο… ρεύμα μερίδας οπαδών που ζητούν (καθημερινώς στα Social Media) την απομάκρυνση του.

Θεωρούμε ότι λαμβάνοντας την απόφαση να διώξουν νωρίς τον Βουκομάνοβιτς, δεν θα ήταν καθόλου εύκολη η επιλογή του αντικαταστάτη του, κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Προτίμησαν να… πάνε στη σίγουρη λύση Σωφρόνη, ο οποίος επιστρέφει σαφώς πιο ισχυρός.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΔΟΧΗ του δικού τους ΛΑΘΟΥΣ… 

Μερικοί λένε ότι θα έπρεπε να τους ρίξει «χυλόπιτα». Ξέροντας ποια είναι σχέση του με τον Απόλλωνα τα τελευταία 25 χρόνια, θα ήταν έκπληξη αν λειτουργούσε με ψυχρό επαγγελματικό τρόπο.

Πως θα κυλήσει η δεύτερη θητεία του «Κάττου» ως πρώτος προπονητής στον Απόλλωνα, θα φανεί στην πορεία.

Ακόμα και οπαδοί που έλεγαν ότι δεν θα πάνε ξανά -στη φετινή σεζόν – στο γήπεδο, ύστερα από τις ψεσινές εξελίξεις, πλέον ετοιμάζονται να πάρουν θέση στη Δυτική του Τσιρείου την Κυριακή, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σημείωση: Ποτέ δεν είχε προσωπική κόντρα ο Σωφρόνης με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Προβαίνουμε σε αυτή τη διευκρίνιση, επειδή ο Γάλλος είχε επιστρέψει στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας, μερικά 24ωρα μετά την αποδέσμευση Αυγουστή. Είχε ξεκαθαριστεί επισήμως από τότε, ότι δεν συνδέονταν οι δυο υποθέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top