ΛΕΜΕΣΟΣ: 41χρονος παρασύρθηκε από όχημα – Δίνει μάχη για την ζωή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 41χρονος παρασύρθηκε από όχημα – Δίνει μάχη για την ζωή του

Σε κρήσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 41χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 89χρονος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό στην οδό Γρίβα Διγενή, ενώ ο 41χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υπαραχνοειδή αιμορραγία και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

 Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE