Τοποθετήθηκε η Επ. Διοικήσεως για το επεισόδιο ρατσισμού στην Λάρνακα - «Ένα βέλος κτύπησε το παρόν και µάτωσε το µέλλον µας»

Τοποθετήθηκε η Επ. Διοικήσεως για το επεισόδιο ρατσισμού στην Λάρνακα - «Ένα βέλος κτύπησε το παρόν και µάτωσε το µέλλον µας»

Τοποθετήθηκε για το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στην Λάρνακα όπου τρεις γυναίκες επιτίθενται φραστικά σε άλλη, η η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων Μαρία Στυλιανού Λοττίδη.

«Κυριακή 6, Οκτωβρίου και πληροφορίες κατακλύζουν το διαδύκτιο αλλά και µέσα µαζικής επικοινωνίας για βίντεο που εµπεριέχει διάφορους λεκτικούς χαρακτηρισµούς οι οποίοι απευθύνονται σε πρόσωπο διαφορετικής εθνικής καταγωγής» αναφέρει αρχικά η κα. Λοττίδη.

«Η αυθεντικότητα του οπτικοακουστικού υλικού δεν αµφισβητήθηκε από κανένα µέχρι τώρα, αλλά µάλλον ενισχύεται από το γεγονός ότι, το πρόσωπο το οποίο το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Facebook έκανε παραδεκτό ότι η λήψη έγινε από µέρους του και η αναµετάδοση του είχε συγκεκριµένο λόγο» σημειώνει επίσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE