ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Σάλος με βίντεο όπου γυναίκες βρίζουν χυδαία αλλοδαπή- Τοποθετείται η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Σάλος με βίντεο όπου γυναίκες βρίζουν χυδαία αλλοδαπή- Τοποθετείται η Αστυνομία

To γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/10 στη Λάρνακα όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις γυναίκες χτύπησαν σε χώρο στάθμευσης με άλλο αυτοκίνητο.

Αλλοδαπή γυναίκα, στο βίντεο αναφέρεται ως «Ρουμάνα» φαίνεται να δέχεται λεκτική επίθεση από τις τρεις Κύπριες που με χυδαίους χαρακτηρισμούς καταφέρονται κατά της κοπέλας η οποία είδε τη σύγκρουση και τους ζήτησε να σταματήσουν και να ενημερώσουν.

Οι τρεις Κύπριες, διαπληκτίζονταν για αρκετή ώρα με την κοπέλα, ενώ εκνευρίστηκαν που η αλλοδαπή με το κινητό της τηλέφωνο βιντεογραφούσε και έβγαζε φωτογραφίες.

Λίγο έλειψε να της επιτεθούν ενώ στη συνέχεια προσπαθούσαν να καλέσουν και τις Αρχές. Το βίντεο τελικά έγινε viral με την Αστυνομία να τοποθετείται γύρω από το θλιβερό περιστατικό.

«Αναφορικά με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες που αφορά περιστατικό στη Λάρνακα, από την πρώτη στιγμή που περιήλθε στην αντίληψη της Αστυνομίας, έχουν δοθεί οδηγίες από την ηγεσία και ήδη διερευνάται» αναφέρεται σε ανάρτηση στο Twitter.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top