ΠΑΦΟΣ: Κλάπηκαν €13,700 από κατάστημα - Μαρτυρία εναντίον 31χρονου

ΠΑΦΟΣ: Κλάπηκαν €13,700 από κατάστημα - Μαρτυρία εναντίον 31χρονου

Συνελήφθη την Κυριακή (6/10) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Η υπόθεση διαπράχθηκε γύρω στις 7π.μ. της Κυριακής (6/10), σε κατάστημα στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, από το υποστατικό του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €13,700 περίπου.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE