ΠΑΦΟΣ: Κλάπηκαν €13,700 από κατάστημα - Μαρτυρία εναντίον 31χρονου

ΠΑΦΟΣ: Κλάπηκαν €13,700 από κατάστημα - Μαρτυρία εναντίον 31χρονου

Συνελήφθη την Κυριακή (6/10) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Η υπόθεση διαπράχθηκε γύρω στις 7π.μ. της Κυριακής (6/10), σε κατάστημα στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, από το υποστατικό του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €13,700 περίπου.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.