Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Όχημα πολυτελείας άρπαξε φωτιά - Αντέδρασαν γρήγορα οι δύο επιβαίνοντες

Α/ΔΡΟΜΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Όχημα πολυτελείας άρπαξε φωτιά - Αντέδρασαν γρήγορα οι δύο επιβαίνοντες

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα λόγω της άμεσης αντίδρασης δύο επιβαίνοντων σε όχημα που αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, άρπαξε φωτιά. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η ώρα 11.54 της Κυριακής (6/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας ΒΜW μετά από τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Λεμεσού – Πάφου παρά την έξοδο του χωριού Χα Ποτάμι.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.31.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δύο αλλοδαποί που ήταν στο όχημα βγήκαν πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς τραυματισμούς. 

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE