ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας τυχερός στην πρώτη και άλλοι δύο στην δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (6/10).

Ο τυχερός της πρώτης κατηγορίας, ο οποίος έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Πλατεία Ηφαίστου στον Πύργο, έβαλε στον λογαριασμό του το ποσό των €895.830,04 ευρώ.

Οι δύο που κατάφεραν επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισαν το ποσό των €37.617,58 αντίστοιχα, έπαιξαν τα δελτία τους, ο ένας από το διαδίκτυο και ο άλλος από πρακτορείο στην Καβάλα.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 3,4,11,31,39 και τζόκερ το 8.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 10/10/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE