ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας τυχερός στην πρώτη και άλλοι δύο στην δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (6/10).

Ο τυχερός της πρώτης κατηγορίας, ο οποίος έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Πλατεία Ηφαίστου στον Πύργο, έβαλε στον λογαριασμό του το ποσό των €895.830,04 ευρώ.

Οι δύο που κατάφεραν επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισαν το ποσό των €37.617,58 αντίστοιχα, έπαιξαν τα δελτία τους, ο ένας από το διαδίκτυο και ο άλλος από πρακτορείο στην Καβάλα.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 3,4,11,31,39 και τζόκερ το 8.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 10/10/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.