ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας τυχερός στην πρώτη και άλλοι δύο στην δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (6/10).

Ο τυχερός της πρώτης κατηγορίας, ο οποίος έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Πλατεία Ηφαίστου στον Πύργο, έβαλε στον λογαριασμό του το ποσό των €895.830,04 ευρώ.

Οι δύο που κατάφεραν επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισαν το ποσό των €37.617,58 αντίστοιχα, έπαιξαν τα δελτία τους, ο ένας από το διαδίκτυο και ο άλλος από πρακτορείο στην Καβάλα.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 3,4,11,31,39 και τζόκερ το 8.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 10/10/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE