ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας τυχερός στην πρώτη και άλλοι δύο στην δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (6/10).

Ο τυχερός της πρώτης κατηγορίας, ο οποίος έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στην Πλατεία Ηφαίστου στον Πύργο, έβαλε στον λογαριασμό του το ποσό των €895.830,04 ευρώ.

Οι δύο που κατάφεραν επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισαν το ποσό των €37.617,58 αντίστοιχα, έπαιξαν τα δελτία τους, ο ένας από το διαδίκτυο και ο άλλος από πρακτορείο στην Καβάλα.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 3,4,11,31,39 και τζόκερ το 8.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 10/10/2019 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE