ΚΛΗΣΗ για άλλους δύο από Ραν Μπεν Σιμόν – Τι γίνεται με Εφραίμ, Αβραάμ!

ΚΛΗΣΗ για άλλους δύο από Ραν Μπεν Σιμόν – Τι γίνεται με Εφραίμ, Αβραάμ!

Την πρώτη και τελευταία της προπόνηση στην Κύπρο πριν τον αγώνα της Πέμπτης με το Καζακστάν στην Αστάνα θα πραγματοποιήσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Η προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ ενώ πριν την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις στο χώρο των αποδυτηρίων.

Σε σχέση με την αρχική κλήση, ο προπονητής της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν έχει καλέσει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, τον Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Παπαγεωργίου του Εθνικού Άχνας. Είναι η πρώτη κλήση του Παπαγεωργίου στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Ανδρέας Αβραάμ και Γιώργος Εφραίμ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Η κατάσταση τους θα αξιολογήθεί πριν την απογευματινή προπόνηση από την ιατρική ομάδα της Εθνικής.

Την Τρίτη στις εννέα το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για το Καζακστάν, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει άλλες δύο προπονήσεις, μια την Τρίτη και μια την Τετάρτη.

Ο αγώνας Καζακστάν – Κύπρου θα γίνει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 17:00 ώρα Κύπρου με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE