KΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ομάδα ΕΣΤΗΣΕ ο Πάμπος!

KΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ομάδα ΕΣΤΗΣΕ ο Πάμπος!

Ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις με την απόδοση που είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο χθεσινό ματς στο Τσίρειο. 

Ήταν διαβασμένος ο Πάμπος Χριστοδούλου, οι πιέσεις που έβαζαν ψηλά οι παίχτες του, όπως και μερικές φαρμακερές αντεπιθέσεις, προκάλεσαν προβλήματα στην εστία του Μολ.

Καλούτσικη ομάδα έστησε ο Κύπριος τεχνικός, γνωρίζει πάντως, ότι θα είναι πολύ σκληρή «μάχη» που θα χρειαστεί να δώσουν, για να μείνουν στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμηλό βαθμό ο ΡΕΦ στο Τσίρειο… 

Ακολουθεί ένα… βαρύ πρόγραμμα (την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν την Πάφο στο Μακάρειο), για τους μαυροπράσινους.

Ο έμπειρος προπονητής τους, φυσικά, δεν αρκείται στα καλά λόγια για τις εμφανίσεις, γνωρίζοντας ότι η ουσία είναι να μπαίνουν βαθμοί στο «σακούλι» της ομάδας.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE