Ιστορική συμφωνία για οριοθέτηση της ΑΟΖ υπέγραψαν Κύπρος και Λίβανος
Ιστορική συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ υπέγραψαν την Τετάρτη (26/11) ανοίγοντας το δρόμο για πιθανή εξερεύνηση για ενεργειακούς πόρους στο μέλλον.

Η προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ ενώ πριν την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις στο χώρο των αποδυτηρίων.
Σε σχέση με την αρχική κλήση, ο προπονητής της Εθνικής Ραν Μπεν Σιμόν έχει καλέσει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, τον Παναγιώτη Ζαχαρίου του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Παπαγεωργίου του Εθνικού Άχνας. Είναι η πρώτη κλήση του Παπαγεωργίου στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.
Ανδρέας Αβραάμ και Γιώργος Εφραίμ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Η κατάσταση τους θα αξιολογήθεί πριν την απογευματινή προπόνηση από την ιατρική ομάδα της Εθνικής.
Την Τρίτη στις εννέα το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για το Καζακστάν, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει άλλες δύο προπονήσεις, μια την Τρίτη και μια την Τετάρτη.
Ο αγώνας Καζακστάν – Κύπρου θα γίνει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 17:00 ώρα Κύπρου με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




