ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Παρενέβη το Υπουργείο Παιδείας – 'Δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση οι εμπλεκόμενες'

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Παρενέβη το Υπουργείο Παιδείας – 'Δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση οι εμπλεκόμενες'

Το Υπουργείο Παιδείας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η μια από τις εμπλεκόμενες Ελληνοκύπριας που επιτέθηκαν φραστικά στην γυναίκα από την Ρωσία, δεν είναι εκπαιδευτικός.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται η μια εκ των τριών γυναικών, ισχυρίστηκε ότι είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας της δικηγόρος.

Ωστόσο, το Υπουργείο με ανακοίνωσή του το πρωί της Δευτέρας (7/10) διευκρίνισε ότι καμία από τις τρεις εμπλεκόμενες δεν είναι εκπαιδευτικοί, ούτε έχουν οποιαδήποτε σχέση με το Υπουργείο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE