ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Παρενέβη το Υπουργείο Παιδείας – 'Δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση οι εμπλεκόμενες'

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Παρενέβη το Υπουργείο Παιδείας – 'Δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση οι εμπλεκόμενες'

Το Υπουργείο Παιδείας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η μια από τις εμπλεκόμενες Ελληνοκύπριας που επιτέθηκαν φραστικά στην γυναίκα από την Ρωσία, δεν είναι εκπαιδευτικός.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται η μια εκ των τριών γυναικών, ισχυρίστηκε ότι είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας της δικηγόρος.

Ωστόσο, το Υπουργείο με ανακοίνωσή του το πρωί της Δευτέρας (7/10) διευκρίνισε ότι καμία από τις τρεις εμπλεκόμενες δεν είναι εκπαιδευτικοί, ούτε έχουν οποιαδήποτε σχέση με το Υπουργείο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE