Στεναχωρημένη με τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά – «Απογοητεύτηκα…»

Στεναχωρημένη με τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά – «Απογοητεύτηκα…»

Τελειωτικός φαίνεται να είναι αυτή τη φορά ο χωρισμός του Δώρου Παναγίδη με την Αθηνά…

Τον νέο χωρισμό τους ανακοίνωσε πρώτος μέσω της εκπομπής «Όλα καλά» του ΣΙΓΜΑ, ο Δώρος Παναγίδης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: ««Έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά όχι, δεν τα βρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συνειδητοποίηση ότι κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει. Όχι απαραίτητα ερωτικό, αλλά προχωράμε. Σε μικρότερη ηλικία μπορεί να απογοητευόμουν. Πλέον είναι, συνειδητοποίηση… Συνειδητοποίησα ότι τελειώνει κάτι, ότι δεν ταιριάζω με έναν άνθρωπο».

Ωστόσο, για τον χωρισμό τους, μίλησε και η Αθηνά, η οποία από τις δηλώσεις της, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο την επηρέασε αυτή η εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE