ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Asante Blackk και ο Ryan Jamaal Swain φόρεσαν Tommy Hilfiger

Ο Asante Blackk και ο Ryan Jamaal Swain φόρεσαν Tommy Hilfiger

Ο ASANTE BLACKK ΚΑΙ Ο RYAN JAMAAL SWAIN ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER ΣΤΑ 71α ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY ΚΑΙ Ο CALEEL HARRIS ΦΟΡΕΣΕ HILFIGER COLLECTION ΣΤΟ POST-EMMY PARTY ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ NETFLIX
 

H Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι οι ηθοποιοί Asante Blackk και Ryan Jamaal Swain φόρεσαν TOMMY HILFIGER για να παραβρεθούν στα 71α Βραβεία Emmy στο Λος Άντζελες και ο ηθοποιός Caleel Harris φόρεσε HILFIGER COLLECTION στο post-Emmy party που διοργανώθηκε από το Netflix.

Ο Blackk φόρεσε ένα custom shawl collar tuxedo από τη συλλογή HILFIGER COLLECTION.

Ο Swain φόρεσε ένα monogram suit και μία μπλούζα με zodiac print από τη συλλογή TommyXZendaya.
 
Ο Harris φόρεσε ένα blazer με κεντημένο το Tommy Crest από τη συλλογή HILFIGER COLLECTION.

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).

Η συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019 είναι διαθέσιμη στην Κύπρο στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από σήμερα 7 Οκτωβρίου. (tommy.com).
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top