ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα τραυματίζοντας 16 άτομα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα τραυματίζοντας 16 άτομα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενας οδηγός έπεσε πάνω σε άλλους οδηγούς που περίμεναν να περάσουν από ένα φανάρι, στη πόλη Λίμπουργκ της Γερμανίας, τραυματίζοντας 16 άτομα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας, ο άγνωστος είχε κλέψει το φορτηγό με το οποίο έπεσε με μανία πάνω σε πολλά αυτοκίνητα, τραυματίζοντας 16 ανθρώπους, για να συλληφθεί μετά.

Ο δράστης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιους λόγους έκανε την συγκεκριμένη επίθεση, αλλά στην αστυνομία δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Αυτό, γιατί όπως ανέφερε η Γερμανική αστυνομία, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για το υπόβαθρο του δράστη.

Μάρτυρες του περιστατικού έκαναν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του άνδρα που έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα με το κλεμμένο φορτηγό, το απόγευμα της Δευτέρας. Εκτός των 16 ατόμων που τραυματίστηκαν από την επίθεση και ο ίδιος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Έπεσε με το λευκό φορτηγό πάνω σε εννέα αυτοκίνητα συνολικά, με το Γερμανικό πρακτορείο να αναφέρει πως ένας εκ των τραυματιών, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Από iEfimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE