ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα τραυματίζοντας 16 άτομα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα τραυματίζοντας 16 άτομα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενας οδηγός έπεσε πάνω σε άλλους οδηγούς που περίμεναν να περάσουν από ένα φανάρι, στη πόλη Λίμπουργκ της Γερμανίας, τραυματίζοντας 16 άτομα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας, ο άγνωστος είχε κλέψει το φορτηγό με το οποίο έπεσε με μανία πάνω σε πολλά αυτοκίνητα, τραυματίζοντας 16 ανθρώπους, για να συλληφθεί μετά.

Ο δράστης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιους λόγους έκανε την συγκεκριμένη επίθεση, αλλά στην αστυνομία δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Αυτό, γιατί όπως ανέφερε η Γερμανική αστυνομία, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για το υπόβαθρο του δράστη.

Μάρτυρες του περιστατικού έκαναν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του άνδρα που έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα με το κλεμμένο φορτηγό, το απόγευμα της Δευτέρας. Εκτός των 16 ατόμων που τραυματίστηκαν από την επίθεση και ο ίδιος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Έπεσε με το λευκό φορτηγό πάνω σε εννέα αυτοκίνητα συνολικά, με το Γερμανικό πρακτορείο να αναφέρει πως ένας εκ των τραυματιών, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Από iEfimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE