ΦΩΤΙΟΥ: Χωρίς προηγούμενο η αλαζονική στάση της Τουρκίας

ΦΩΤΙΟΥ: Χωρίς προηγούμενο η αλαζονική στάση της Τουρκίας

Η αλαζονική στάση της ηγεσίας της Τουρκίας δεν έχει προηγούμενο, καθώς παραγνωρίζει πλήρως το διεθνές δίκαιο εισβάλλοντας στα χωρικά ύδατα και την περιοχή της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου όλως προκλητικά, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις επεκτατικές βλέψεις της σε όλη την περιοχή, είπε την Τρίτη ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου.


 
Ο κ. Φωτίου, μιλώντας στην εκδήλωση «Μνήμη Περιστερωνοπηγής» στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, πρόσθεσε πως δεν ενδιαφέρει την τουρκική ηγεσία τι πραγματικά διαλαμβάνει το διεθνές δίκαιο, που ξεδιάντροπα επικαλείται.
 
Παρατήρησε ότι την απαράδεκτη και έκνομη συμπεριφορά της Τουρκίας φαίνεται να ανέχονται κάποιες πλευρές και να την επιβραβεύουν.
 
Ο Επίτροπος είπε τέλος ότι η Κυβέρνηση εργάζεται αποφασιστικά ώστε να πετύχει να δοθούν σε όλους τους συγγενείς αγνοουμένων οι απαντήσεις που εναγώνια ζητούν και να ηρεμήσουν οι ψυχές αυτών που έφυγαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE