ΤΡΟΧΑΙΟ – ΓΣΠ: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του άτυχου Ελληνοκύπριου

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΓΣΠ: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του άτυχου Ελληνοκύπριου

Σε χειρουργείο υποβλήθηκε ο 67χρονος Ελληνοκύπριος που αργά το απόγευμα της Τρίτης (8/10) παρασύρθηκε από όχημα, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, στον κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 67χρονος, αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον 67χρονο, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 67χρονος σταμάτησε με το όχημά του στον κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ, για να ελέγξει κάτι στο πίσω μέρος της καμπίνας του, με αποτέλεσμα δεύτερο αυτοκίνητο να συγκρουστεί και να τον παρασύρει.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE