Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νύχτα τρόμου στη Συρία – Μάχες, βομβαρδισμοί και… επανεμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO
Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, αυτή την στιγμή, έξι αμερικάνικα επανδρωμένα οχήματα, μεταβαίνουν στην πόλη Κομπανί, για να αποτρέψουν πιθανή σύγκρουση μεταξύ των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας (SDF-δυνάμεις Κούρδων της Συρίας) και του τουρκικού στρατού.
Στην περιοχή έφτασε επίσης στρατιωτική βοήθεια υπό την αιγίδα των ΗΠΑ. Οι ενισχύσεις στάλθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (08/10) και φορτώθηκαν με στρατιωτικά οχήματα, με εφοδιαστικό και στρατιωτικό εξοπλισμό.
Ανδρέας Πογιατζή
Δείτε τα βίντεο
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συνεργάτης Ερντογάν: «Πολύ σύντομα» εισβολή μονάδων του τουρκικού στρατού στη συριακή επικράτεια
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




