Τηλεοπτική «βόμβα» – Επιστρέφει το Survivor με Πρίαμο και Ντανο – VIDEO

Τηλεοπτική «βόμβα» – Επιστρέφει το Survivor με Πρίαμο και Ντανο – VIDEO

Ξάφνιασε πολλούς η είδηση που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για το Survivor.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι από τον Ιανουάριο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor.

Όπως εξηγήθηκε, ο Acun Ilicali  έριξε την πρόταση στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, να υπάρξει ένα all star παιχνίδι του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο να συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες της ελληνικής version.

Μάλιστα, ήδη αναφέρθηκαν τα ονόματα του Κύπριου φιναλίστ του πρώτου Survivor, Μάριου Πρίαμου και αυτό του Ντάνου.

Η δημοσιογράφος που μετέδωσε την είδηση, εξήγησε ότι οι παίκτες που συμμετείχαν στα Survivor υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο με την εταιρεία του Acun και για παράδειγμα, αν ο Ντάνος δεν έχει άλλη νομική σύμβαση με άλλο κανάλι, είναι αναγκασμένος να συμμετέχει στο all star.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE