ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπουλής: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος μας είναι η νίκη – Να το βάλουμε στο DNA μας»

Παπουλής: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος μας είναι η νίκη – Να το βάλουμε στο DNA μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στην αίθουσα διασκέψεων του «Αστάνα Αρένα», ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (10/10, 17:00) με αντίπαλο το Καζακστάν για την προκριματική φάση του Euro 2020, ο διεθνής άσος του Απόλλωνα και της Εθνικής Κύπρου, Φώτης Παπουλής.

Αναλυτικά:

«Όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με το παιχνίδι στην Κύπρο, γιατί υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, όπως είναι το γήπεδο. Σίγουρα είναι κι αυτό ένας παράγοντας που πρέπει να υπολογίσουμε και να προσέξουμε. Βλέπουμε ότι όσες ομάδες έρχονται εδώ, δυσκολεύονται.

Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτή την πρόκληση. Το βλέπουμε όλοι σαν πρόκληση αυτό το ματς.

Πλέον, θέλουμε να βάλουμε στο DNA μας ότι σε όποια έδρα και να παίζουμε, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Θέλουμε τους βαθμούς και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη».

Στην Κύπρο δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το Καζακστάν. Δείχνουμε κάποια σημάδια βελτίωσης, ότι η ομάδα αρχίζει να γίνεται πιο επιθετική και να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας όποτε μπορεί και να έχει κατοχή μπάλας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σιγά σιγά.

Το να παίζεις εκτός έδρας και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, σίγουρα έχει δυσκολίες. Θα αντιμετωπίσουμε όμως το παιχνίδι με σοβαρότητα, γιατί θέλουμε να βγούμε νικητές. Δεν ερχόμαστε εδώ για κάποιο άλλο σκοπό.

Ξέρουμε ότι είναι κομβικό παιχνίδι. Αν κερδίσουμε, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε περισσότερο κόσμο που τον έχουμε ανάγκη στα επόμενα ματς και να κάνουμε βήματα μπροστά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Σε δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος, Αναστάσιος Βαβούσκος, μετά το πέρας της ανάκρισης του εν αργία Ηγούμενου της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top