«Πάρ’ το όπλο έκαμα μεγάλον κακόν». Ο ταξιτζής από τη Λεμεσό που σκότωσε την ερωμένη επειδή τα βρήκε με τον σύζυγό της

«Πάρ’ το όπλο έκαμα μεγάλον κακόν». Ο ταξιτζής από τη Λεμεσό που σκότωσε την ερωμένη επειδή τα βρήκε με τον σύζυγό της

«Άγριον διπλούν έγκλημα φόνου, διαπραχθέν υπό πρωτοφανείς συνθήκας, συνετάραξε τας μεσονυκτίους ώρας της προχθές Πέμπτης, την φιλήσυχον συνοικίαν Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού».

Με τον ίδιο πρόλογο ξεκινούσαν όλες οι κυπριακές εφημερίδες, το ρεπορτάζ για το όντως πρωτοφανές έγκλημα στη Λεμεσό. Ένας ταξιτζής δολοφόνησε μάνα και κόρη και εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, μπήκε στο σπίτι τους κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Μέσα στην απόλυτη ησυχία, ακούστηκαν δεκατρείς «εκκωφαντικοί κρότοι». Μετά από αυτό εξαφανίστηκε και η αστυνομία τον έπιασε μετά από σκληρή καταδίωξη.

Το θύμα και ο θύτης, ζευγάρι

Περισσότερα στον Κυπριακο Χρονογογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.