«Πάρ’ το όπλο έκαμα μεγάλον κακόν». Ο ταξιτζής από τη Λεμεσό που σκότωσε την ερωμένη επειδή τα βρήκε με τον σύζυγό της

«Πάρ’ το όπλο έκαμα μεγάλον κακόν». Ο ταξιτζής από τη Λεμεσό που σκότωσε την ερωμένη επειδή τα βρήκε με τον σύζυγό της

«Άγριον διπλούν έγκλημα φόνου, διαπραχθέν υπό πρωτοφανείς συνθήκας, συνετάραξε τας μεσονυκτίους ώρας της προχθές Πέμπτης, την φιλήσυχον συνοικίαν Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού».

Με τον ίδιο πρόλογο ξεκινούσαν όλες οι κυπριακές εφημερίδες, το ρεπορτάζ για το όντως πρωτοφανές έγκλημα στη Λεμεσό. Ένας ταξιτζής δολοφόνησε μάνα και κόρη και εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, μπήκε στο σπίτι τους κρατώντας κυνηγετικό όπλο. Μέσα στην απόλυτη ησυχία, ακούστηκαν δεκατρείς «εκκωφαντικοί κρότοι». Μετά από αυτό εξαφανίστηκε και η αστυνομία τον έπιασε μετά από σκληρή καταδίωξη.

Το θύμα και ο θύτης, ζευγάρι

Περισσότερα στον Κυπριακο Χρονογογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Η προεκλογική εκστρατεία έχει περάσει σε μια νέα φάση, όπου η πολιτική επικοινωνία δεν μετριέται μόνο σε ομιλίες και ποσοστά, αλλά σε προβολές, αλληλεπιδράσεις και ψηφιακή επιρροή. Τα social media δεν αποτελούν απλώς συμπληρωματικό εργαλείο, είναι πλέον κεντρικός μηχανισμός διαμόρφωσης της πολιτικής εικόνας.

BEST OF TOTHEMAONLINE