Γερμανία: Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι ο ύποπτος για το περιστατικό στο Χάλε ήθελε να διαπράξει σφαγή στη συναγωγή

Γερμανία: Ο  εισαγγελέας δήλωσε ότι ο ύποπτος για το περιστατικό στο Χάλε ήθελε να διαπράξει σφαγή στη συναγωγή

Ο 27χρονος Γερμανός, ο οποίος σκότωσε την Τετάρτη 9/10 δύο ανθρώπους στην πόλη Χάλε, ήθελε να "διαπράξει σφαγή" στη συναγωγή όπου οι Εβραίοι γιόρταζαν το Γιομ Κιπούρ και να εμπνεύσει και άλλους για παρόμοιες επιθέσεις, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός ομοσπονδιακός εισαγγελέας Πέτερ Φρανκ.


"Αυτό που συνέβη χθες ήταν τρομοκρατία", δήλωσε ο Φρανκ στους δημοσιογράφους στην Καρλσρούη και πρόσθεσε πως ο νεαρός άνδρας "είχε την πρόθεση να διαπράξει σφαγή" στον χώρο λατρείας, του οποίου την πόρτα δεν κατάφερε να παραβιάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.), στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE