Γερμανία: Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι ο ύποπτος για το περιστατικό στο Χάλε ήθελε να διαπράξει σφαγή στη συναγωγή

Γερμανία: Ο  εισαγγελέας δήλωσε ότι ο ύποπτος για το περιστατικό στο Χάλε ήθελε να διαπράξει σφαγή στη συναγωγή

Ο 27χρονος Γερμανός, ο οποίος σκότωσε την Τετάρτη 9/10 δύο ανθρώπους στην πόλη Χάλε, ήθελε να "διαπράξει σφαγή" στη συναγωγή όπου οι Εβραίοι γιόρταζαν το Γιομ Κιπούρ και να εμπνεύσει και άλλους για παρόμοιες επιθέσεις, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός ομοσπονδιακός εισαγγελέας Πέτερ Φρανκ.


"Αυτό που συνέβη χθες ήταν τρομοκρατία", δήλωσε ο Φρανκ στους δημοσιογράφους στην Καρλσρούη και πρόσθεσε πως ο νεαρός άνδρας "είχε την πρόθεση να διαπράξει σφαγή" στον χώρο λατρείας, του οποίου την πόρτα δεν κατάφερε να παραβιάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE