Θετική για Οζερσάι η δήλωση του Διευθύνων Σύμβουλου της ΕΝΙ

Θετική για Οζερσάι η δήλωση του Διευθύνων Σύμβουλου της ΕΝΙ

Θετική θεωρεί ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» Κουντρέτ Οζερσάι τη δήλωση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΝΙ Κλαούντι Ντεσκάλτζι ότι «αν κάποιος εμφανιστεί με πολεμικά πλοία, δεν πρόκειται να κάνουν γεωτρήσεις», σημειώνοντας ότι φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα οι κινήσεις των κατεχομένων και της Τουρκίας για ισορροπία, κατά τα λεγόμενά του, στην Ανατολική Μεσόγειο.



 «Το 2018, η εταιρεία είδε ότι η Τουρκία βλέπει το ζήτημα αυτό σοβαρά και ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συμβιβασμό αν προχωρήσει αυτή η εργασία πριν την λύση», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ Οζερσάι και ευχήθηκε όπως όλες οι πλευρές που έχουν σχέση με το ζήτημα, περιλαμβανομένων και των διεθνών εταιριών όπως στείλουν τα σωστά μηνύματα στην ελληνοκυπριακή ηγεσία για το θέμα του φυσικού αερίου.

«Μια αποφασιστική στάση αποτροπής στην εξωτερική πολιτική μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE