Θετική για Οζερσάι η δήλωση του Διευθύνων Σύμβουλου της ΕΝΙ

Θετική για Οζερσάι η δήλωση του Διευθύνων Σύμβουλου της ΕΝΙ

Θετική θεωρεί ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» Κουντρέτ Οζερσάι τη δήλωση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΝΙ Κλαούντι Ντεσκάλτζι ότι «αν κάποιος εμφανιστεί με πολεμικά πλοία, δεν πρόκειται να κάνουν γεωτρήσεις», σημειώνοντας ότι φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα οι κινήσεις των κατεχομένων και της Τουρκίας για ισορροπία, κατά τα λεγόμενά του, στην Ανατολική Μεσόγειο.



 «Το 2018, η εταιρεία είδε ότι η Τουρκία βλέπει το ζήτημα αυτό σοβαρά και ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συμβιβασμό αν προχωρήσει αυτή η εργασία πριν την λύση», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ Οζερσάι και ευχήθηκε όπως όλες οι πλευρές που έχουν σχέση με το ζήτημα, περιλαμβανομένων και των διεθνών εταιριών όπως στείλουν τα σωστά μηνύματα στην ελληνοκυπριακή ηγεσία για το θέμα του φυσικού αερίου.

«Μια αποφασιστική στάση αποτροπής στην εξωτερική πολιτική μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE