Ο πρώτος νεκρός Τούρκος στρατιώτης στις μάχες στη Συρία

Ο πρώτος νεκρός Τούρκος στρατιώτης στις μάχες στη Συρία

Η Τουρκία ανακοίνωσε την Παρασκευή 11/10 ότι ένας πρώτος τούρκος στρατιωτικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών με την κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (ΜΠΛ) στη Συρία, όπου η Άγκυρα εξαπέλυσε ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση την Τετάρτη.

Ο στρατιωτικός «έπεσε μάρτυρας την [Πέμπτη] 10η Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια μάχης εναντίον των τρομοκρατών της [οργάνωσης] ΜΠΛ στη ζώνη της επιχείρησης "Πηγή Ειρήνης"», ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.